Замовити дзвінок
Графік работи:
з 10:00 до 18:00
сб-нд: вихідний
Наприклад:  лосьон

Відгуки наших клієнтів

Спасибо большое за заказ. Все получила и очень довольна!
За подарочки хочу сказать отдельное спасибо, очень порадовали.

Олександра, Днепр 02 січня 2018
Оцінка магазина
ВІДПОВІДЬ МАГАЗИНУ

Спасибо, что вы с нами. Будем радовать вас дальше.

Дуже мене вразив великий асортимент товарів різних брендів та потішили ціни. Маю дуже проблемну жирну шкіру і ніяк не могла підібрати для себе правильний догляд. менеджер мене вислухала і дала поради які краще засоби підібрати.
Купила в них гель та маску скінорміл і залишилася задоволена. Буду замовляти ще.

Галина, Охтирка 31 жовтня 2017
Оцінка магазина

Покупала тканевые маски корейской косметики. Цена порадовала. сделали доставку на следующий день после заказа! От общения с менеджером магазина и службой доставки остались приятные впечатления.
Хороший магазин, рекомендую!

Окасана, Львов 19 жовтня 2017
Оцінка магазина
ВІДПОВІДЬ МАГАЗИНУ

Оксана, спасибо за отзыв! Благодарим за то, что Вы с нами!

Купила сьогодні пінку для вмивання,дуже задоволена)) приємно вразив привітній персонал,дякую!

Ірина, Тернопіль 30 серпня 2017
Оцінка магазина
ВІДПОВІДЬ МАГАЗИНУ

Ірина, дуже раді, що ви залишились задоволені покупкою!!) Будемо чекати вас знову!!

Я замовила у вашому магазині лінію догляду «Урьяж» для жирної шкіри. Засоби мені дуже підійшли. Дякую менеджеру за консультацію, і за професійний підхід. Приємно мати справу з такими людьми. Буду у Вас замовляти надалі, а також буду рекомендувати знайомим та друзям.

Вікторія, Ужгород 06 січня 2017
Оцінка магазина
ВІДПОВІДЬ МАГАЗИНУ

Вікторіє!
Дякуємо вам за покупку!

Хочется выразить благодарность работникам интернет-магазина за быстрый и качественный сервис. Покупать у вас не только удобно и выгодно.

Людмила, Киев 03 січня 2017
Оцінка магазина

Хочу поділитись враженнями від покупки.
Сподобалось обслуговування магазину, привітна та чітка консультація, своєчасна доставка, приємний бонус у вигляді пробничка. Термальна вода «Авен» перевершила мої сподівання. Покупкою абсолютно задоволена, обов'язково звернусь знову. Дякую!

Софія, Тернопіль 27 грудня 2016
Оцінка магазина

Спасибо огромное! Приятно у вас делать покупки! Быстро, качественно, удобно. Цены хорошее. Я с вами, и буду вас рекомендовать! Побольше вам покупателей.

Кристина, Днепр 22 грудня 2016
Оцінка магазина

А мне очень нравится польская линия Ziaja! Потрясающие и доступные гели для душа! Хорошие крема для лица! Всем рекомендую! Заказывала в Вашем магазине уже 2 раза подряд. Все быстро доставили и общаются с клиентом, что важно! Спасибо!

Елена, Херсон 10 грудня 2016
Оцінка магазина

Дякую Вам за терпіння, уважність і за те, що змогли задовільнити мої побажання. Я часто стикаюсь з неякісним наданням послуг, але Ваше відношння мене дуже потішило. Дякую! Процвітання Вашому сайту і хороших, прибуткових замовлень!

Анастасія, Львів 06 грудня 2016
Оцінка магазина

Будь ласка, залиште відгук про нашу роботу - нам буде приємно!

*Дані поля обов'язкові для заповнення
Купити в 1 клік
грн.
Ваше ім'я:*
Телефон:*
×
Логин
×
×
Повідомити коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×